Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktberusning


Att hålla någon på halster

Den som sitter på ett halster
känner sig som ett kvalster
ja är ja och nej är nej
mellanläget gillas ej
hur länge ska halstringen pågå
ett år eller två
att känna sin makt
utan att ingå i nån pakt
makten berusar
t. o.m. tjusar
stärker mitt jag
behöver inte ta nya tag
min vilja är din lag




Bunden vers (Rim) av Ingegerd svedin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP