Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De odödliga döda (bearb, 1:a version)

 

 

 

du har dina principer

sade du

tror jag vet hur de ser ut

lägger du upp dem

på lager nu?

-

skall du bokföra dem eventuellt

senare?

 

i princip ja

har jag också mina

har bara glömt bort var

på grund av

en beklaglig minnesförlust

helt temporär

 

men

 

vi är redan odödliga

vi är de döda odödliga nu

vi är döda döda döda

döda dem

ni odödliga döda

-

och ser du

vi har dem på lager nu

 

jag har lagrat dig

också

med dom andra

har bara glömt bort var

på grund av

en beklaglig minnesförlust

helt temporär

-

men vi är ju redan borta vi

de odödliga döda

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-04 17:49

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2017-03-05

    ej medlem längre
Den här kräver sin läsare :)
mycket död i den
2017-03-04

    ej medlem längre
Som alltid lockar dina ord fram både bilder och känslor - en text som inte går att slöläsa!
2017-03-04

  Ninananonia VIP
Mycket bra
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP