Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ja, numera finns det väl inga posttåg med postsorterare som åker omkring i landet, men vi kan väl låtsas ...)


Drömposten

På natten
körs drömmar med posttåg genom landet.
Flinka sorterare
fördelar drömmar till städer, samhällen och glesbygd.

Och innan gryningen kan det hända
att en diskret drömmarnas brevbärare
smiter in genom just din brevlåda
och diskret blåser in de märkligaste upplevelser
i ditt sovande sinne.

Men allt detta kan du skaka av dig
och glömma
(eller kanske analysera med psykologi, Freud
eller någon skojig drömbok),
till skillnad mot räkningarna
som dagens brevbärare kommer med!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-04 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2017-03-11

    ej medlem längre
Underbar!
2017-03-11

  Jessica Ebbesson
En målande saga som sätter igång fantasin!
2017-03-11

  Poeten Salvador VIP
Bra bild
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP