Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CENCURERADE OCH MARGINALISERADE REPORTRAR

Det finns vassa, orädda  journalister  inom  svensk  press,
men det verkar som de cencureras, vingklipps och margi-
naliseras  med  sanktioner, för  hur  annars  kan  Swedish
gouvernment tillåta den  psykiska  misshandel och de för-
täckta mord som sker dygnet  runt  på  de psykiatriska in-
rättningarna ? psykiska som fysiska våldtäkter är snarare
regel än undantag,utan insyn.

Om patienterna inte var så skadade och skrämda av psyki-
atrins behandlingsmetoder  skulle de kunna berätta saker
som får världen att häpna,dr Mengele lever !

För att verkligen leva upp till den  demokratiskt inriktade
journalistiken,borde det startas upp en ny dags och kvälls-
tidning med den synande kritiska research som är grävan-
de journalisters varumärke.

Efterverkningarna skulle  medföra  att  åtskilligt med skit
skulle komma upp  till  ytan  som  dumpats i den  svenska
ankdammen.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP