Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onödiga temperamentsutbrott


Utskällningar

Man skäller med hundarna
utan
att veta
vad man skäller på

temperamentsutbrott
utan saklighet

den som är duktig
på att skälla
borde lära sig
självbehärskning

när tilliten är skadad
har en sträng gått av




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-06 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP