Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtom

Varför ska något som är så lätt vara svårt
Det är lätt att dö
Men svårt att leva




Övriga genrer av Windolin
Läst 126 gånger
Publicerad 2017-03-07 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Windolin

Senast publicerade
Tvärtom
Oss Själva
* Se alla