Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På det tredje ska det ske

Jag fyller ett torg med den stora tröttheten.
Jag vill vara skuggan som undan för undan
besöks utav solens värmande krafter.
Jag vill stå upp i eftermiddagstimman
som om det nyss vore morgon.




Fri vers av Feminaz
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-07 12:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så" fint" skrivet
Om strävan
Efter liv?
2017-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som en bön om förändring!
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz