Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte muskelstyrka


Styrka

När det börjar knorra
i magarna
och kulorna
visslar runt huvudet
det är då
det visar sig
vilka
som är de starka




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-07 16:00



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Svälten och nöden. Den stora motivatorn. För än det ena och än det andra.
2017-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP