Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelsen

 

 

 

Jag måste bekänna en sak för er alla. Jag är så fruktansvärt barnslig och samtidigt så vuxen ni kan inte tro hur liten jag är liten och jättestor samtidigt så begåvad och intelligent men ändå helt dum ja dummast av alla de dummaste jag, en idiot och fruktansvärt smart med all kunskap och ett globalt perspektiv oandligt andlig men värdslig och full av livslust sjukdom och död, älskar jag universum livet dödligt döende älskande allt som lever känner tänker kommunicerar, för jag är full av liv och kraft samtidigt så döende svag och bräcklig går jag sönder bit för bit varje dag lever jag levande fylld av en gränslös hunger längtan efter liv liv, allt medan de mörka skuggorna samlas tornar upp sig över mig och under måste ske med det snaraste för jag dör levande mitt i den omgivande grönskan. Jag den levande dör i stycken under tårar och smärta med gränslös längtan efter kärlek liv.

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-07 21:57

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så starkt.
2017-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt, naket och avskalat!
2017-03-08

    ej medlem längre
Så talar en äkta levnadskonstnär!
2017-03-08

    ej medlem längre
Helt utlämnande känslig vidöppen! Mäktigt! Svindlande! :)
2017-03-08

  Salvation Pepper
En känslornas dans/tumult/explosion/lek inom de personliga ytterligheternas gränser.
2017-03-08

    Sefarge VIP
Motsatsernas och
gemenskapens
Ying och Yang
vindlande Dikt
:)


2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP