Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag som följer

Morgonljuset smyger in på tå
genom den skira gardinen
Fram emot dag lossar solen
sina blonda lockar




Prosa av Feminaz
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-08 08:44



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Vad fint! Du förmedlar en underbart spännande förväntan för händelser på den gryende dagen.
Kram!
ML
2017-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dag att njuta av och glädjas åt!
2017-03-08

    ej medlem längre
vackert, slutet med det ljusa håret å allt.. gillas omedelbart! applåd. tack.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz