Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågor



Vi ritar bilder

   i svartvitt självlysande neon

 

och diagrammen vrids

   i vågor

 

      i vågor som havet

 

slukar

 
               sväljer ner i djupet




Fri vers av Nightngale
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-05-20 19:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Drunknar. Snyggt.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale