Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor.

Stilla och ljudlöst faller
snöflingorna.
Täta och många
finns där- men känns inte.
Är omsluten av ett snöväder
som dansar och virvlar.
Med huvudet mot himlen
är kristallerna mjuka-kännbara.
Kan inte räkna dom alla
de omfamnar mig på vägen.
Allt går i vitt och grått och beige
och tänk- jag tycker det är skönt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 937 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-08 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, du får det verkligen att låta skönt...härligt...
2017-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text i vinterskrud!
2017-03-08

  ULJO
Vacker vinterskapelse
2017-03-08

  Ronny Berk
vintervackert !
2017-03-08

    ej medlem längre
När naturen tar hela världen i famn med snö och vita vidder!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP