Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett rop..

Som ett rop
som ingen hör.
Ibland starkt
ibland svagare.
En svävande längtan
som aldrig blir stillad.
En hand som famlar
men aldrig når fäste.
En längtan genom skratt
genom tårar.
Så är mina dagar
så är mina nätter,
Det virvlar en ton
som aldrig dör.
När jag blundar ser jag den
den går att ta på.
Det är kärlekens storhet
som kämpar oförtröttligt.
Efter livet och solens kraft
som får allt som slumrar att åter blomma.




Fri vers (Fri form) av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-08 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs av din fina text!
2017-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
En mycket vacker dikt.
2017-03-10

  Chawa VIP
Saknadens och längtans tärande plåga ger stundom vika för kärlekens storhet till tröst... så fint!
2017-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Fin, berörande dikt med ett hoppfullt slut...
2017-03-09

  Ann V Åhsberg VIP
Saknad och längtan så vackert beskrivet!
2017-03-09

    ej medlem längre
Fint och poetiskt och längtan och saknad.
2017-03-09

  Rise Little One
Du kan verkligen sätta ord på dina känslor ... Man mår bättre när man skriver....
2017-03-08

  ULJO
Så mycket värme och kärlek i dina ord. Jag vill dig allt gott och hoppas du finner ro i själen till slut.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP