Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seglats



jag vänder dig
         som brottsjöar
   som vågorna slår mot stränder
när luften suger i sig doften av havet

dina armar utsträckta horisontlinjer
när du villar bort dig i förväntan
till medvetna andetag
och aningslösa förnimmelser

din hud
flödande ökensand
under min tunga
kropp

mer än något annat
din halspulsåder
förråder
ditt bortvända ansikte

dina andetag
når ej fram till återhämtningen

i skuggan av beslagna segel
vilar du naken

bidande
inför stormvindar




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 970 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-20 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund