Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hetsig ordväxling


Helig ilska

Då kunde replikerna vina
som vassa ispikar
genom luften
välformulerade
temperamentsfulla

I botten fanns en djup sorg
över allt
som smulats sönder
över allt
som gjort ont
alla besvikelser
all ovänskap
all trasighet

alla gräl rensar inte luften




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP