Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör det ont utan att det syns

 

 

Du talar om din

smärta som den vore dig

helt osynlig men

den lämnar djupa spår i

fotavtrycken där du går

 

stiger skriken upp

mot molnfri himmel regnar

minnen från igår

dränker kanske sorgerna

men smärtan du har består

 

stramar runt munnen

släcker leendet du bar

förra sommaren

kärlekens blomstringstid följt

av en lång och dyster höst

 

rosorna vissna

taggen sitter djupt korpar

kraxar skuggorna

förmörkar ljusa dagar

kan hon se sitt eget blod

 

i skymningsljuset

skölja över ensliga

stränder vid havet

där de möttes en vårdag

när himlen andades in

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-10 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
djupaste smärtor i denna
2017-03-11

  Feminaz
Vilket mästerstycke utav ord. Så tydligt fångat med ord som accompanjerar och ord som belyser!
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP