Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brevet till dig ett gensvar till mig...botten upp!


Pärlan...bagatell 434

 

 

Korkar upp flaskan

drar fram brevet darrar på

handen läser med

tårar i ögonen ett

hav är allt som skiljer oss

 

åt i ebb och flod

stod jag och väntade på

ett livstecken från

vår natt under stjärnorna

när vågorna svallade

 

höga sjöng du om

att det sandkorn som skaver

av längtan blir

till en pärla din kärlek

till mig bär jag inom mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-11 13:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
fin liten "pärla" till dikt!
2017-03-11

    ej medlem längre
_Detta var det sorgsnaste jag läst av dig

Blir sanslöst ledsen
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP