Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången det begav sig...bagatell 436

 

 

Grenslar sadeln för

första gången Apollo

bara du och jag

lår och vader på helspänn

runt hörnet nedför backen

 

fartvinden viner

sliter i kläder piskar

kinden rosenröd

tårarna rinner idag

finns ingen återvändo

 

livet utanför

hägrar för en sällsynt glad

charmör på väg ut

i vida världen med sin

första älskade cykel

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-11 16:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
hej vad det går!!! :)
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP