Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NIGHTINGALE SONG – 3 Hours REALTIME Singing NO LOOP: https://youtu.be/NK2_bcQcoD4


Näktergalen

 

 

 

över träden

som en stilla susning

en sval fläkt

genom de dallrande löven

vinden

leker i ditt utslagna hår

du skrattar

 

mitt skratt möter

dina bubblande spritsande

omgivna av grönskan

tystnar vi

 

från ett buskage

hörs den melodiskt drillande

sången

i växlande variationer

och tempot

allegro ma non troppo

 

vi bara lyssnar helt stilla

 

näktergalen

bjuder på hela konsert-

repertoaren

 

det blir vår sista dag

av vårt sista år tillsammans

och

vi skall göra den

 

oförglömlig

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-12 03:16

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Fin poesi om avskedet av naturens vackra sång
2017-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt och vackert om ett farväl till näktergalens ljuvliga sång!
2017-03-13

  Karina"Kia"
Ett sista farväl med näktergalens sångspel som en sista sonus!

Sorgevackert!
2017-03-12

    ej medlem längre
Ljuvligt vackert - tonsatt av näktergalssång! Bravo!!
2017-03-12

    jaybird
Näktergalens sång är receptfri.
Fint tonsatt hyllning.
2017-03-12

  Anya VIP
Vackert möte som du får till....invävt med näktergalen. En sorg känns.
2017-03-12

    ej medlem längre
Tack för en läsupplevelse utöver det vanliga.
2017-03-12

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2017-03-12

  Nils-Robert
Så fin dikt om den sista tiden tillsammans. Vackert fångat och bra textat
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP