Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
råd till mig själv


SLUTA ÄLTA GAMLA OFÖRRÄTTER

Ingen människa
har gjort mig medvetet ont
så när som på en.

Jag har inget hämndbehov
hämnden är ljuv
endast för små själar

Jag har börjat öva mig
i konsten att förlåta
men om
men när
först de andra
sist mig själv




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-13 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP