Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKIN/NANCY SINATRA/JOSON-ROGREN66

S: FÖRR VAR ALLTING FÖRR VAR ALLTING SÅ BRA

MEN SEN GICK DU FRÅN MIG I EN KRIS

FAST ALLT NU HAR ETT HELT ANNAT TEMPO

SÅ ÄR DET INTE TILLRÄCKLIGT BEVIS

R: NU GÅR JAG HÄR SÅ ENSAM JA ENSAM FÖR MIG SJÄLV

FAST LIVET BORDE VA DET BORDE VARA MED DIG

S: FÖRR SÅ VAR VI FÖRR SÅ VAR VI KÄRA

 OCH KOM VARANDRA LÄTT INPÅ

 FAST DU NU FÖRSÖKER BEVISA

ATT DU SKA BÄTTRA DIG DET KÄNNS EJ SÅ

R: HÄR GÅR JAG NU SÅ ENSAM SÅ ENSAM FÖR MIG SJÄLV  FAST LIVET BORDE VA DET BORDE VARA MED DIG

(MELLANSPEL)

S: ÄR DET LYCKA ELLER ÄR DET FRIHET

 SOM DU VILL HA SÅ SVARA MIG

 JAG KAN ÄNNU GE VAD DU BEHÖVER

 AV KÄRLEK SÅ SÄG JA ELLER NEJ

R: JAG GÅR HÄR ÄN SÅ ENSAM JA ENSAM FÖR MIG SJÄLV

FAST LIVET BORDE VA DET BORDE VARA MED DIG

 OCH JAG BARA UNDRAR VAR ÄR DU IKVÄLL

S: HAR DU INGEN HAR DU INGEN KÄNSLA

 FÖR VAD DU GÖR EMOT OSS

 DU HAR KANSKE DU HAR KANSKE EN ANNAN

 SÅ SÄG DET DÅ TILL MIG ÄRLIGT FÖRSTÅS

R: MEN JAG ÖNSKAR INGET ANNAT NEJ ANNAT I DET BLÅ

 KASNKE SES VI NÅN GÅNG SÅ HAR JAG NÅT ATT HOPPAS PÅ

 JAG VILL INTE GÅ ENSAM NEJ ENSAM VARJE KVÄLL

 FÖR LIVET ÄR VÄL MER DU KAN VÄL STANNA HÄR HOS MIG

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-05-13 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP