Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 48


I varandra


Prydnad

Vi gick en gång
längs varsin väg
men sjöng på samma sång.
Vägar korsas ju ibland.
Jag hörde då din visa,
hur den viskade i vinden
och ställde mig att prisa
hur du levde ut.
En enda liten rast,
då sjöng vi samma sång.
Sedan satt vi fast
i varandras armar.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-23 08:38



Bookmark and Share


    Mim
Wow!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP