Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss hemkommen från jobbet...bagatell 439

 

 

Ljuvaste huldra

i snäckrosens famn fångar

pärlan som stiger

upp ur mörkret där stjärnan

föll ner och försvann cirklar

 

tankarna fria

i fullmånens sken ylar

vargarna på land

skingras tvivlen natten

lägrar morgondagens ljus

 

spelar klarinett

i samklang med vindars sus

dansar älvorna

långt bortom stadens sorl och

brus fann huldran sin pärla

 

snipp snapp snut så var

den sagan slut eller så

var det början till

något vet hut att fråga

sagor har väl inget slut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-13 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aldrig då sagor tar aldrig sluuuuut
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP