Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna mig inte

 

 

 

dimensioner

tystnad

mer än blott ett jag

jag är

 

vem där?

var det inte du

inte du?

 

fråga mig inte fråga

ovissheten

men

vandringslederna blir så hisnande

tvärbranta

-

och

stigbyglarna släpper tomhet

ur tystnaden

därför

 

allt jag är du är allt

allt men

här blev ändå plötsligt så kallt

öppna mig

-

inte

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-14 00:32

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De tysta skrivna orden talar högt och tydligt till mig när jag läser din text!
2017-03-14

    ej medlem längre
Dina ord säger allt.
2017-03-14

  Bibbi VIP
Talande ord.
2017-03-14

    ej medlem längre
Öppna ditt fönster
se ut genom dess grenar
se allt som livet förenar

det glöder av liv överallt :)


2017-03-14

    Sefarge VIP
Den skrivna tystnaden
Som talar mer än
Pratiga ord?
:)
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP