Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är natten

 

 

 

månklart

de inte helt muterade bläddrorna

över svarta vatten

 

granskogsdunkel

ensam kattugglas mjuka lockrop

rävskall långt borta

tystnar nu

 

jag är natten

 

som faller mjukt in över bergsryggen

 

tilltagande tystnad

eldflugornas dansande svärmeri

och

helt oväntat

hör man mistlurarna tjuta

på avstånd

smattrande luftvärnseld

bombkrevader

 

laserljusen tecknar mönster mot svartnande skyar

 

man trodde freden hade brutit in

men det var jihad

och det

var Allahu Akbar ropen som

fick blodet att isa

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-15 20:08

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
karate kid står sig slätt i luftvärnseld
bra skrildring
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP