Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkännande bagatell 442

 

 

Blunda för att se

vad hjärtat säger känner

doft av morgondagg

i ögonvrån kliar en

eftertanke av vemod

 

smakar jordmånen

avtrycken från igår likt

vildhallonens

sötma väcker ett begär

att se dig som den du är

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP