Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...bagatell 443

 

 

Tigern kungskobran

turisten bävar buddhisten

värnar kretsloppet

det som varit som pågår

och kommer i framtiden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-15 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Huga sa rödskinnet? Dina bagateller permanentar mitt hår ständigt,,,men denna känner jag vittringen av :)
2017-03-16

  H.C.B
hello :)
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP