Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hans första förälskelse


Sammanträffande

Tänk,
min "stalker" i gymnasiet blev barnläkare.
Han höll i min nyfödda son
och konstaterade, att han var "felfri."
Han tittade på mig också utan att känna igen mig.
Det var nog ingen äkta kärlek i alla fall.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-03-16 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP