Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.gd.se/gastrikland/gavle/gavlebor-sprang-bort-sin-angest


ÅNGESTLOPPET

måhända sätter du ditt hopp

du sorgsne, till ett ångestlopp

550 m med språng

och vips känns världen mindre trång

så går ett år som åren går

med psykofarmaka och sår

men stämningen är allt på topp

inför ditt nästa ångestlopp

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-03-17 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ångestloppet en suggestiv och bra text
2017-03-19

    ej medlem längre
Motion är bra och nödvändigt, men om det vore så enkelt att bli av med ångest som att springa, så skulle den snart vara utrotad.
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP