Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrvaken bagatell 447

 

 

Tankarna hoppar

från ett moln till ett annat

tar steget full ut

faller som i en dröm ser

dagen an med tillförsikt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra tänkt!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP