Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SISTA TIDEN MED DIG/LAST DATE-THE SPOTICKS/JOSON)

1 DU VAR DEN ENDA SOM JAG VELAT HA

FAST JAG NU VET ATT DET INTE VA BRA

OCH JAG FÖRSTÅR ATT DET VAR LIKA BRA

SISTA TIDEN MED MIG VAR INTE NÅT FÖR DIG DU VILLE GÅ KÄNDE INGET FÖR MIG

1 DU VAR SÅ SÖT NÄR VI SÅGS FÖRSTA GÅNG

OCH VÅRAT LIV LEKTE SOM FÅGELSÅNG

MEN SEDAN FICK DU ETT ANNAT TVÅNG

DU VAR KÄR DU SA HEJ MEN INTE TILL MIG

KÄRLEKEN DOG DÄR INOM DIG

2 DU VAR INTE NÅN ÄNGEL MEN KÄRLEKENS ÄNGEL STRED INTE MOT MIG

HELA LIVET DET LEKTE OCH KÄRLEKEN SMEKTE MIN KIND MOT DIG

JAG KÄNDE MIG LYCKLIG OCH ALLT KÄNDES FLYKTIGT ATT MISTA DIG

MEN EN DAG SVEK DU MIG

1 JAG VAR EN MAN DU KUNDE LITA PÅ

VAR DU SÅ SÄKER ATT IFRÅN MIG GÅ

SKA DU ÄNDÅ LYCKA TILL ÄNDÅ

MED DET LIV SOM DU HAR

FAST JAG INTE HAR KVAR

NÅGOT FRÅN DIG SEDAN DU GAV DIG AV

2 MEN JAG HOPPAS DU KOMMER TILLBAKA ÄNDÅ FÖR JAG ÄLSKAR DIG

DU VET VAR DU HAR MIG OCH LIVET DU GAV MIG DET GLÖMMER JAG EJ

JAG SITTER OCH VÄNTAR PÅ ÖDET OCH HOPPAS ATT DU SVARAR MIG

ÄR DET FÖR SENT FÖR DIG

1 NU SÅ ÄR JAG EN TRASIG MAN

FAST JAG VET KÄRLEK ÄR SÅ IBLAND

MEN VAD VAR DET SOM GJORDE DU FÖRSVANN

JA JAG HAR INGET SVAR

BLOTT MINNEN FINNS KVAR

SOM JAG HAR SPARAT I ALLA DAR




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2017-03-19 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP