Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fornrysk bagatell 4(55)

 

 

Isolerad i

fångarnas kör finns många

som bär hans stämma

om det sägs att han inte

har alla hästar hemma




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-19 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En knäppgök alltså
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP