Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cancerforskningen är en bluff


CANCERFABRIKEN II

Som  jag  i  tidigare  textfragment  anfört  Cancern  vara 
 en civilisationssjukdom, uppkommen genom artificiellt
konstlade produkter, där individer offras  i  en  produkt-
ions  och  konsumtionskedja, enkom  för  vinstdrivande
företagen,lär aldrig Cancern övervinnas,i avfallets krets-
lopp.

Industrialismens  kemiska  laboratorier  kan  därvidlag
jämföras med förintelselägren  under  2:a  världskriget,
med den skillnad att den görs  under  snyggare  former
i en högteknologiskt moderniserat utrotningsmaskineri,
i all tysthet.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-20 01:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Enig med dig!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP