Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOMPOTT

och åren går och minnen

de bleknar och förvrängs

en del behåller skärpan

och somliga förträngs

det är ett sammelsurium

och inget strikt arkiv

de gulnade, de glada -

fragment av upplevt liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2017-03-21 13:04



Bookmark and Share


  objekt3
Glatt
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP