Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVAL


man ska vara sval
förstå sig på
betrakta på avstånd
längst bak ska man stå
för hängivenhet
är ett svaghetstecken
att våga visa känslor
där sitter skräcken
man ska vara sval
då är distansen total

man ska vara cool
belevad, blasé
i finsmakarteamet
vill folk inte se
extas eller svett
allt det pubertala
nej, detta är en plats för
de coola, svala
man ska vara cool
sitta still på sin stol


LARZ GUSTAFSSON  170323




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2017-03-23 18:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant så!
2017-03-24

  objekt3
stoicismen är ute!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP