Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först som sist är valet ditt hur du än väljer


Tidsomställning...bagatell 458

 

 

 

Knopparna sväller

saven stiger ack så skönt

våren klär i grönt

vänsterprassel i buskar

och snår tecken i tiden

 

på att det är vår

 

 

 

Långholmen badar naken

i Riddarfjärden

stånkar Prins Carl Philip byggd

på Bergsunds mekaniska

 

verkstad brister

hen i ensamt majestät

mot Drottningholms slott

ut i skönsång vintertid

går över i sommartid

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-25 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP