Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstramsbagatell 462

 

 

Bättre en kyss på

kinden i all vänlighet

än på munnen i

förtret vem vill se stjärnor

blinka på ljusa dagen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bättre det än inga alls
2017-03-26

  bumerang

Satir
Välfunnen
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP