Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsoptimist bagatell 466

 

 

Ruckar uret för

att bromsa tiden så att

livet blir längre

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-26 22:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var verkligen fin!!
2018-01-30

  lodjuret/seglare VIP
Mm, den läsningen
visste var den log.
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP