Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STARKA BARN

vem älskar dig, du starka barn?

vem ger dig mildhet, tröst och vila?

jag önskar dig i hemlighet

fri lejd från bitterhetens bila

allt gott på färden

"lattcho dróm!"

och "ge dig aldrig!", som sten ström sa

för du och jag

är två av dom

som har ett skinn

vi ej ska ömsa

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-03-27 14:54



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket bra skrivet! I både sorg och styrka.
2017-04-01

    ej medlem längre
Tack för påminnelsen om Björns fina låt och hyllningen till alla starka barn.
2017-03-31

    ej medlem längre
En text som stannar kvar i hjärtat och på näthinnan,
2017-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Det finns ingen anledning att ömsa skinn när man trivs med det man har!
2017-03-30

  Annaemi VIP
Med hårdhudat yttre och skinn på näsan kan man komma långt. Fin dikt med många bottnar och lager i din text.
2017-03-30

  mare VIP
Me like
sparar!
2017-03-30

    ej medlem längre
Riktigt bra Larz! Bokmärker!
2017-03-30

    ej medlem längre
Riktigt bra Larz! Bokmärker!
2017-03-30

  objekt3
Inte ens vränga ut och in
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP