Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väg

 

 

som leder

 

ja!

 

in i en alternativ verklighet

från spegelytan i hallen

 

bakom

 

oupplyst trevande

in i stilla stjärnhimmel

denna natt

 

av hopp




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-29 05:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullhetens ljus
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP