Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårblänke

Bländad av vårsolen svepte jag mig
i min trötthets skugga
Ändå fann de mig vacker
Det måste vara våren som väcker oss




Fri vers av Feminaz
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-29 20:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt!
2017-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Våren är en underbar tid då vinterns trötthet försvinner och man fylls av energi!
2017-03-30

  Valter Örn VIP
Ja nyvakna och nyvackra går vi nu ut och speglar oss i solens glans....
2017-03-29

  Björn Solum
Sannerligen, våren väcker känslor, får oss att vakna..ur iden och i kojor..och..försåvisst att lossa våra bojor.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz