Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VOODOOPOESIN

Vissa texter skall vara som voodoodockor

där läsaren som tilltänkt offer

utsätts för varjehanda nålstick

och mörbultarpamfletter,

å till de som förtjänar det en kölhalning

samt rullad i tjära och fjäder,

så de inte glömmer vad de läst.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-30 05:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En skrämde ja tydligen skiten av (han me teddyn) borde vara åldersgräns för vissa medlemssidor.
2017-03-30

    Sefarge VIP
Ha!
Njutbart välbehövlig
Taskspark till de s.k
"Voodo tillverkar
Poeterna" som är
rätt så ymmigt
Förekommande
På det här stället
Dock finns det
Några få som kan utföra
"hantverket"med stil o finesse'
Och inte komma med några sura alster
Som bakfulla/snetända klåpare
Bra rispat
"Mr.Zorro"
:)
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP