Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen på bilden är arrangerad


SVENSK PSYKIATRISK BEHANDLING

I detta nu,pågår fysisk och psykisk tortyr,

på de svenska rättspsykiatriska avdelningarna.

När nattjourpersonal tar vid börjar de sexuella övergreppen mot de ständigt drogade offren.

Detta har alltid förekommit medan psykiatriker,myndigheter,journalister,

poliser menar att det aldrig kan vara

trovärdigt,

för psykotiska patienter svamlar så mycket om inbillade händelser,

vilket tillhör deras sjukdomsbild.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-03-30 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP