Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankesprång


även om vi saknade kärleken
   saknade vi varandra

mina drömmar
   förförande tangosteg

din förmåga
           att besegla mig

Jag undrar

   skulle vi inte kunna
   du vet

               bara


emellanåt




Fri vers av Nightngale
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-05-21 20:04



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Jättefin!!!
jättefin, exakt, tydlig, med meningen under raderna. Väldigt snyggt med den ojämna radleken. "skulle vi inte kunna, du vet, bara, emellanåt" Lysande!
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale