Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du
som stal mitt hjärta.
Du
som blev hela min värld.
Du
som togs ifrån mig helt plötsligt.
Du
som lämnat spår överallt.
Du
som jag tänker på varje dag.
Du
med de varmaste ögon jag någonsin mött.
Du
tänk om jag fick ha dig i min famn -en sista gång.
Du
som jag bär med mig resten av livet-av kärlek.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 726 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-04 18:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark
2017-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra minnen att alltid hålla kvar...vemodigt, men fint...
2017-04-07

  henke_r
En stark känsla av saknad och kärleksfull desperation. Vackert diktat.
2017-04-05

  Blått Norrsken VIP
En text av saknad i kärlek .
2017-04-05

  Eva Helene VIP
Stor kärlek, väl beskriven!
2017-04-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert disponerad dikt med det återkommande "Du".
2017-04-05

  ULJO
Starkt uttryck i denna text med en lika stark underton. Den äkta och sanna kärleken som plötsligt rycks ifrån en. Jag öskar dig allt gott min vän
2017-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart berörande och vacker kärlekspoesi!
2017-04-04

    ej medlem längre
Du skriver om den äkta sanna kärleken.

2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP