Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kungarnas kung är döden

 

Döden!
Döden!
Döden!

Hyllar jag för alltid

Den tar över människans jaget
Den tar över människans egot
Den tar över människans dumheten

Och förnedrar dem

Den gör ingen skillnad mellan religion och religion
Mellan folkras och folkras
Mellan god och ond

Kungarnas kung är döden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2017-04-05 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP