Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Djupt in i den vildaste

 

Djupt!
Djupt in i den alla vildaste

Vilar min själ
Vilar jag utan strid

Djupt!
Djupt in i den mörkaste söker jag ljus

Djupt!
I den barnsligaste dröm söker mig själv

Söker!
Letar efter!

Om;
Om och om och om…

Vem jag är?
Vem jag var?

Vem kommer jag att vara sen?
Vem kommer att bära i min dröm sen?

Mitt vad?
Mitt VAD!

En älskade människa av någon var jag aldrig
Hatad av en annan religion

Felskapat!
Fellevt!

Och dömd för döden

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-04-05 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP