Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOCKHOLM

 

 

 

Ledsen förstummad över terrordådet i Huvudstaden !

 




Prosa av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-07 18:11

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat.
2017-04-08

    jaybird
Regalskeppet 2.0
2017-04-07

  i af apa
Blev långpromenad hem idag
..
2017-04-07

    ej medlem längre
instämmer helhjärtat!!!!!!
2017-04-07

    ej medlem längre
Det känns just nu som att leva i en belägrad stad!
2017-04-07

  Öknens Ros VIP
Chockad! Vår son med familj bor i Stockholm.
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP