Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan hon vara?

 

 

 

Det står någon

i regnet utanför mitt fönster

mest ett intryck

jag ser

inte så klart numera

i mörker

 

Tycker mig skönja en mun

och ovanför

ett par grågröna ögon

modell stora

läpparna är välvda fylliga

måste vara

en kvinnas läppar?

 

Ögonen

kan jag däremot inte riktigt

placera in

 

kan nog inte vara någons jag känner

 

Varför står hon där

i regnet utanför mitt fönster

är hon något mera

förutom

läpparna och det stora ögonparet

Är hon från Venus

utgör hon ett hot av något slag

kan hon trolla?

 

Består hon kanske

enbart av dessa svävande attribut

läppar ögon?

Var befinner sig då resten

av hennes förmodade anatomiska

strukturer?

 

Var det något skumt med champinjonerna?

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-08 00:27

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förtrollande, sensuellt, spännande och mycket poetiskt. Väldigt fin lyrik och värd bokmärke! :-)
2017-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Allt har nog sin förklaring...:-)
2017-04-08

  objekt3
Jag undrar över många saker jag kan inte se speciellt mycket jag försöker öppna ögonen men det bara regnar
2017-04-08

  Stefan Albrektsson
Det kan ha varit Lewis Carrolls Cheshire katt ...det beror lite på vilka svampar som intogs eller om det var den blå larven som bjöd på hookah-röka ; )
2017-04-08

    ej medlem längre
Det var nog något i svampen :D ! TACK
det är härrrligt att lägga sig att sova med ett leede på läpparna!!!
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP