Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hummmmmmmmmmmm!

 

Drömt och det var inget nytt!
Drömt om och om och det blev inget nytt!

Bokstavarna faller döda i min dikt
Jag faller död i mina dikter

Drömt om en nyjag
Drömt om en nymänniska

Och det blev bara jag
Och det blev inget nyjag

Jag skall INTE kämpa längre emot
Jag lägger av och avslutar dikten

Hummmmmmmmmmmmmmmm!
Hummmmmmmmmmmmmmmm!

Och!
HUMMMMMMMMM!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-04-11 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP